Huis Kopen Spanje

Published May 10, 22
4 min read

Appartementen En Villa's Te Koop In Spanje

Duitsland, Duitsland is traditioneel een dragende economie in de EU en eigenlijk simpel de motor van het continent - Onroerend goed Costa del Sol. Als economische motor biedt dit land wel wat opportuniteiten, ook voor vastgoedinvesteerders - Spanje 2de verblijf en huizen te koop. Bekijk de volgende Duitse aanbiedingen van beleggingsvastgoed met verhuurgarantie:Zweden, In Zweden kan u terecht om te investeren in alleenstaande Zweedse gezinswoningen die reeds verhuurd zijn en op een mooie lap grond staan.

Lokale tips Nederland, Tot slot nog een lokale tip... Zeeland in Nederland is ook een interessante locatie. Op zoek naar een vakantiewoning te koop in Zeeland? Klik dan zeker op voorgaande link om het gevarieerd aanbod in Zeeland te bekijken. Aankoop tweede woning in Afrika, De meest voor de hand liggende bestemming is Zuid-Afrika, zowel voor Belgen als Nederlanders.

Een andere aanrader ten oosten van het Afrikaans continent zijn de Seychellen, een adembenemende eilandengroep! Aankoop tweede woning in Midden-Oosten, Vooral de Verenigde Arabische Emiraten met Dubai en Abu Dhabi zijn mogelijke bestemmingen. De liberalisering is er nog steeds aan de gang en het is een stroef proces op het gebied van investeringen in lokaal vastgoed door buitenlanders - Huis kopen Spanje.

Elke bestemming is anders. Zo zijn er in Thailand beperkingen van toepassing op buitenlanders die vastgoed willen aankopen. Huis kopen Costa del Sol. Hong Kong, Singapore en Macau zijn economische hubs waar het vastgoed peperduur is (Huis kopen Spanje). Vietnam daarentegen is dan weer spotgoedkoop om te investeren in vastgoed. Aankoop tweede woning in Noord-Amerika, Voor diegenen die van de Verenigde Staten houden en op zoek zijn naar zonnestralen gedurende het hele jaar is Florida zeker een aanrader. Waar moet je op letten als je een huis in Spanje koopt?.Aankoop tweede woning in Midden-Amerika, Dit gedeelte van de wereld is niet bij de deur voor de gemiddelde Belg of Nederlander (Huis kopen in Spanje via Uw Nederlandstalige makelaar). Toch bieden Costa Rica, Panama en Nicaragua interessante mogelijkheden en opportuniteiten. De economie van Panama groeit aan een ongezien tempo en dit heeft dus ook gevolgen voor de vastgoedmarkt.

Immotions Real Estate: professioneel Nederlandstalig vastgoed team met jaren ervaring, Immotions Real Estate, Al een paar jaar droomden wij van een eigen vakantievilla in het zuiden van Spanje - Huis kopen Spanje Benalmadena. Om er enerzijds zelf zoveel mogelijk van te genieten en anderzijds om te verhuren aan levensgenieters om hen een onvergetelijke vakantie te laten beleven - Appartement kopen Costa del Sol.

Appartementen Te Koop Provincie Alicante

In de stad zelf iets kopen om er zelf te gaan wonen en voor verhuur, dat is buiten ons budget gerekend. Ook de vastgoedpanden in de nabijgelegen vissersdorpjes Pedregalejo en El Palo zijn aan de dure kant, jammer genoeg. Dus dat hadden we snel uit ons hoofd gezet. Regio La Axarquia, De laatste jaren hebben we heel wat B&B’s bezocht en ontdekten vooral de streek ten oosten van Málaga.

We voelen ons echt thuis in de Axarquia. Huis kopen Spanje Benahavis. Torre del Mar, In deze Axarquia streek zou het super zijn om een vakantievilla te kopen. Niet ver van de kust en veel mogelijk binnen ons budget. De kuststad Torre del Mar vinden wij ook heel aangenaam omdat er relatief weinig toeristen zijn en veel Spanjaarden.

Uiteraard zijn dat persoonlijke voorkeuren. Gelukkig is niet iedereen zot van de Axarquia streek en is het er nog vrij rustig. Immotions vastgoed team met jaren ervaring, In de maand september namen we voor het eerst contact op met Immotions Real Estate omdat we op hun website al heel wat panden hadden gezien in die streek (Huis kopen Costa del Sol).

En zeker niet te vergeten , ook de topservice na verkoop, Vanaf het eerste contact klikte het meteen met Patrick die vooral altijd zeer snel reageerde op eender welke vraag op eender welk moment. Deze aanpak vonden wij direct top ! Het meer van Viñuela, De dag na ons eerste contact gingen we al direct op stap met Patrick voor een viewing: een Spaanse bungalow met privé zwembad en prachtig zicht op het meer van Viñuela.

Navigation

Home

Latest Posts

List Backlinks Txt

Published Aug 22, 22
6 min read

Huis Of Appartement Kopen In Spanje

Published May 10, 22
7 min read

Een Woning Of Huis Kopen In Spanje?

Published May 10, 22
7 min read